Toilette-Nett 520T

VAN
Raktárkészlet:
Toilette-Nett 520T
Toilette-Nett 520T
Toilette-Nett 520T
Toilette-Nett 520T
Toilette-Nett 520T
Toilette-Nett 520T
67 999 Ft
A Toilette-Nett bidé WC ülőke azok számára készült, akiknek fontos a WC használat utáni alapos tisztálkodás. Ez a bidés WC ülőke sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos bidé, mivel nem kell „átköltöznünk” egyik kerámiáról a másikra, hanem kényelmesen, egyhelyben ülve tisztálkodhatunk.
Ha a WC-t használtuk, végezzük el az öblítést és ülve maradva, a hátunk mögötti egykarú hideg-melegvizes csaptelep megnyitása után akár kezünk használata nélkül is elérhetjük, hogy a vízszintes vízsugár testünk megfelelő részét tökéletesen tisztára mossa!
Nem foglal el plusz területet a lakásból a hagyományos bidével szemben. Ha arra gondolunk, hogy egy bidé telepítésének helyigénye 2 négyzetméter felett van, akkor nincs más dolgunk, mint a lakásunk négyzetméter árát megszorozni kettővel és kiderül, hogy a leggazdaságosabb és a leghelytakarékosabb megoldást a Toilette-Nett bidés WC-ülőke kínálja.

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes

Részletek
Elsősorban a monoblokkos kerámiához és a falra függesztett WC-khez ajánljuk, mivel a bekötéséhez kevés hely is elegendő. Természetesen a hagyományos (alsó kifolyású, ovális) kerámiákra is szerelhető. Hideg-meleg vizes keverő csapteleppel felszerelt. A keverőcsap mögötti csatlakozása fixen, vagy flexibilis cső segítségével történik. Krómozott zsanérokkal, állítható kifolyással (gömbcsuklós perlátorral) ellátott.

Mérete: 360*460mm
Súlya: 3500g
Vízcsatlakozás mérete: 3/8" külső menet
Színe: fehér
Anyaga: ANTIBAKTERIÁLIS duroplast
A Toilette-Nett termékek duroplast műanyag alkatrészeinek felülete gátolja egyes baktériumok szaporodását.
A termékek alapanyaga az alábbi, engedélyezett, antibakteriális biocid összetevőt tartalmazza:
Ezüst cink zeolit (Ze-Ag-Zn) CAS 130328-20-0
Alapanyag gyártója: BI-QEM Spa.
Milano, Via Aurelio Saffi 27. Olaszország
Web: biqem.com
Biocid tulajdonság: Antibakteriális felület.

ÉMI által ipari felhasználásra bevizsgálva

Garancia:
Minden Toilette-Nett bidé funkciós WC-ülőke berendezésre 2 év garanciát adunk.
Az importőr minden meghibásodást helyszínre történő kiszállással javít, vagy igény szerint alkatrész utánpótlást biztosít.
A vásárlónak nem kell a meghibásodott terméket sem leszerelni, sem a vásárlás helyére visszavinni.
A Toilette-Nett bidé funkciós WC-ülőke mögötti hosszú gyártói és forgalmazói tapasztalatok eredménye, hogy a Toilette-Nett -re nem jellemző a meghibásodás.
Az esetlegesen mégis bekövetkező meghibásodások mindegyike orvosolható. Minden Toilette-Nett, függetlenül a vásárlás idejétől teljes körű szerviz szolgáltatással és alkatrész utánpótlással rendelkezik.
Szakszerű beszereléssel és kíméletes használattal a Toilette-Nett bidé WC-ülőke későbbi meghibásodásának esélye minimális.

Adatok
Gyártó
Interex
Anyag
Duroplast
Zsanér anyaga
Krómozott fém
Víz kifolyása
Állítható (gömbcsuklós perlátor)
Kompatibilis kerámiák
Alsó kifolyású álló, Hátsó kifolyású álló, Fali, Monoblokk
Antibakteriális
Igen
Cikkszám
520T
Tömeg
3,5 kg/db
Hasonló termékek