Toilette-Nett 420L

VAN
Raktárkészlet:
Toilette-Nett 420L
Toilette-Nett 420L
Toilette-Nett 420L
Toilette-Nett 420L
Toilette-Nett 420L
Toilette-Nett 420L
77 999 Ft
A Toilette-Nett bidé WC ülőke azok számára készült, akiknek fontos a WC használat utáni alapos tisztálkodás. Ez a bidés WC ülőke sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos bidé, mivel nem kell „átköltöznünk” egyik kerámiáról a másikra, hanem kényelmesen, egyhelyben ülve tisztálkodhatunk.
Ha a WC-t használtuk, végezzük el az öblítést és ülve maradva, a hátunk mögötti egykarú hideg-melegvizes csaptelep megnyitása után akár kezünk használata nélkül is elérhetjük, hogy a vízszintes vízsugár testünk megfelelő részét tökéletesen tisztára mossa!
Nem foglal el plusz területet a lakásból a hagyományos bidével szemben. Ha arra gondolunk, hogy egy bidé telepítésének helyigénye 2 négyzetméter felett van, akkor nincs más dolgunk, mint a lakásunk négyzetméter árát megszorozni kettővel és kiderül, hogy a leggazdaságosabb és a leghelytakarékosabb megoldást a Toilette-Nett bidés WC-ülőke kínálja.

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes

Részletek
Elsősorban a monoblokkos kerámiához és a falra függesztett WC-khez ajánljuk, mivel a bekötéséhez kevés hely is elegendő. Természetesen a hagyományos (alsó kifolyású, ovális) kerámiákra is szerelhető.
Hideg-meleg vizes keverő csapteleppel felszerelt.
A keverőcsap mögötti csatlakozása fixen, vagy flexibilis cső segítségével történik.
Krómozott zsanérokkal, állítható kifolyással(gömbcsuklós perlátorral) ellátott.

Mérete: 375*500mm
Súlya: 4200g
Vízcsatlakozás mérete: 3/8" külső menet
Színe: fehér
Anyaga: poliészter-műgyanta kivitel
ÉMI által ipari felhasználásra bevizsgálva

Garancia:
Minden Toilette-Nett bidé funkciós WC-ülőke berendezésre 2 év garanciát adunk.
Az importőr minden meghibásodást helyszínre történő kiszállással javít, vagy igény szerint alkatrész utánpótlást biztosít.
A vásárlónak nem kell a meghibásodott terméket sem leszerelni, sem a vásárlás helyére visszavinni.
A Toilette-Nett bidé funkciós WC-ülőke mögötti hosszú gyártói és forgalmazói tapasztalatok eredménye, hogy a Toilette-Nett -re nem jellemző a meghibásodás.
Az esetlegesen mégis bekövetkező meghibásodások mindegyike orvosolható. Minden Toilette-Nett, függetlenül a vásárlás idejétől teljes körű szerviz szolgáltatással és alkatrész utánpótlással rendelkezik.
Szakszerű beszereléssel és kíméletes használattal a Toilette-Nett bidé WC-ülőke későbbi meghibásodásának esélye minimális.

Adatok
Gyártó
Interex
Anyag
Poliészter-műgyanta
Zsanér anyaga
Krómozott fém
Víz kifolyása
Állítható (gömbcsuklós perlátor)
Kompatibilis kerámiák
Alsó kifolyású álló, Hátsó kifolyású álló, Fali, Monoblokk
Antibakteriális
Nem
Cikkszám
420L
Tömeg
4,2 kg/db